Tarieven

Kennismakingsgesprek telefonisch of via skype: geen kosten aan verbonden

Individuele coaching: €70 (60 min)

Twee personen per coachsessie: €85 (75 min)

Geboorte in kaart sessie exclusief geboorteverhaal: €150,-

Geboorte in kaart sessie inclusief geboorteverhaal: €197,50

Telefonische coaching: €15 per kwartier

Ik ben vrijgesteld van BTW

Bovenstaande tarieven zijn voor particulieren. Voor zakelijke coachgesprekken vergoed door de werkgever gelden andere tarieven.

Mochten de genoemde bedragen niet haalbaar zijn voor jou om te bekostigen, twijfel niet en neem gerust contact met mij op. Ik zou het jammer vinden als dit in de weg staat voor jou om hulp te vragen. We kijken dan in onderling overleg wat de mogelijkheden zijn.

Afzegging

Als je verhinderd bent kan een afspraak tot 24 uur van te voren worden afgezegd. Bij het niet nakomen of of te laat afzeggen van een afspraak wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

Vergoedingen en belastingaftrek

Via de ziektekostenverzekering
De kosten van de sessies worden over het algemeen niet door de ziektekostenverzekeraars vergoed.

Via de werkgever
Veel bedrijven hebben vaak een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling (talentmanagement, communicatieve vaardigheden, stressreductie, grenzen stellen, acquisitietraining, conflictmanagement, duurzame inzetbaarheid) van de werknemers. Overleg met je leidinggevende of werkgever in hoeverre jouw organisatie een professioneel coachtraject hier ook onder vindt vallen.

De kans is groot dat jouw werkgever de kosten volledig of gedeeltelijk op zich neemt. Of ga een gesprek aan met de Arbodienst van het bedrijf. In het kader van Wet Verbetering Poortwachter werkt een bedrijf na overleg met de bedrijfsarts vaak graag mee. Zeker als het gaat om zaken als burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of een re-integratietraject. Vraag het gerust even na. De declaratie wordt dan ter betaling naar de werkgever gestuurd. De inhoud van het traject blijft tussen ons.

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden zijn op te vragen