Geen categorie

Mijn praktijk 1 jaar

Vorig jaar schreef ik mij in bij de KvK. Een nieuw avontuur tegemoet. Vandaag zijn we een jaar verder en ben ik trots op wat ik tot nu toe heb bereikt en gedaan. Er zijn veel mooie mensen op mijn pad gekomen. Heb coachgesprekken gehad en trainingen kunnen geven. En elke dag leer ik meer. 

👉’Gedrag in kaart’ en assertiviteit
De afgelopen weken heb ik de tijd genomen om te evalueren waar het binnen mijn praktijk om gedraaid heeft.

En als ik dan kijk naar de coachtrajecten, de workshops, de geboorte in kaartsessies en alle andere activiteiten, dan draait het in mijn praktijk om twee dingen:

1: Inzicht in gedrag krijgen; welk gedrag werkt nu wel en welke niet, waar komt het vandaan en wat kan ik anders doen?

2: Assertiviteit; Na het inzicht op gedrag komt assertiviteit vaak als vervolgstap: Mag en kan ik mijzelf zijn? Wat wil ìk nu eigenlijk? Leren relativeren. Zeggen wat je bedoelt. Waar liggen mijn grenzen en hoe geef ik ze aan, zonder mijzelf schuldig te voelen of rood te worden? Zelfvertrouwen ontwikkelen.

En dit sluit zo goed aan op waar ik zelf de afgelopen 20 jaar mee bezig ben geweest. 
💪Van continue met de ander bezig zijn en daar naar handelen, naar weten wat ik zelf wil en mij hierover kunnen uitspreken. 
💪Van het blozen niet onder controle hebben en dus situaties uit de weg gaan, naar mijzelf accepteren met een rood hoofd en situaties ‘gewoon’ aan gaan.
💪Van doelen niet voor mogelijk houden, omdat het niet eens bij mij op kwam dat ik deze zou kunnen halen, naar een eigen praktijk hebben en workshops durven geven.

Wil jij dit ook?
Bel mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *